Historien bag

1980: FysioDanmark, A-Fys • Solrød bliver grundlagt af Lene Abildhauge. Klinikken hedder "Lene Abildhauges klinik for Fysioterapi" og er beliggende i Ræveholmscenteret i Karlslunde. Der er 4 medarbejdere.

Lene har sideløbende med sit klinikarbejde, taget hele MT uddannelsen i Danmark og været underviser i dette i mange år. En uddannelse, der fortsat er meget anerkendt af både læger og fysioterapeuter.

1989: Klinikken flytter til bedre lokaler på Gyvelvej 2 i Solrød. Der er nu 5 medarbejdere.

1995: Jo Abildhauge bliver færdiguddannet som fysioterapeut og indtræder som medejer af klinikken.

2003: Mark Abildhauge bliver færdiguddannet som fysioterapeut. 3. juni samme år åbner A-Fys, Abildhauges Fysioterapi og Træning ApS på Solrød Strandvej 92.

En mangeårig drøm om at kombinere den fysioterapeutiske behandling med træning er dermed en realitet. På åbningsdagen er der 12 medarbejdere.

2011: En række af landets klinikker har længe arbejdet på at indgå et samarbejde omkring vidensdeling, udvikling og ekspertise. I april er FysioDanmark en realitet og vi er med fra starten.

2016: Vi har længe været på udkig efter større lokaler for bedre at kunne imødekomme efterspørgslen på vores ydelser og udviklingen indenfor træning og behandling. I marts flyttede vi til vores nuværende adresse - Langager 6.
I dag beskæftiger A-Fys over 50 medarbejdere.