Medlemsfordele

action_image

An example of a long message.It is even possible to add a few html tags.Links!

Rejs og træn gennem KlubDanmark.

A-Fys har indgået et samarbejde med KlubDanmark. Det betyder, at du som medlem i A-Fys også kan gæstetræne i andre centre i Danmark og Skandinavien til en stærkt reduceret pris.

Kan du ikke undvære din træning, når du er på besøg hos en ven eller familie i en anden by, rejser med jobbet eller tager på sommer/vinterferie, så har du nu mulighed for at træne for kun 6,- pr. gæstetræning.

Du kan se hvilke centre du kan træne i her.

For at få adgang til de øvrige centre, skal du have et gyldigt medlemskab. Medlemskabet må ikke være et klippekort eller lignende, men bør være et netbetalings eller tidsbegrænset/kontant medlemskab. Du skal henvende dig i vores receptionen og få en kode til KlubDanmark. Så kan du logge ind og købe klip til de centre du har lyst til at benytte.

Du kan vælge op til 20 klip eller fri træning i 2 måneder pr. år.

PRISER:

KLIP
1 klip          30,- (30,-/klip)
5 klip          80,- (16,-/klip)
10 klip         100,- (10,-/klip)
20 klip         120,- (6,-/klip)

PERIODE
2 x 30 dage    120,-

F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er KlubDanmark Mobil?
Det er en service der giver dig, som medlem af et center der er kunde i KlubDanmark, mulighed for at gæstetræne i mange andre centre i Danmark og Sverige.

Hvorfor skulle jeg købe Klubdanmark Mobil?
Det giver dig adgang til at gæstetræne i mange centre i Danmark og i over 100 centre i hele Sverige. Perfekt til dig der for eksempel , rejser på forretningsrejse eller besøger familie og venner og ønsker at træne der.
Hvis du gæstetræner i et center, vil dette normalt koster omkring 100-150 kr. per gang.
Med KlubDanmark Mobil koster fra 6 kr. per gang.

Hvilke centre kan jeg træne i?
Du kan træne i alle de centre er opført under "Her kan du træne".

Nøglecentre kan godt være kunde i KlubDanmark men ikke bruge KlubDanmark Mobil

KlubDanmark Mobil gælder ikke for centre inden for samme område/ opland som dit hjemme center. Område/opland betyder, centre der er inden for ca. 10 km eller 10 minutters transport fra dit hjemme center.

Hvor mange gange kan jeg træne med KlubDanmark Mobil?
Du vælger selv, hvor mange gange du ønsker at gæstetræne - maksimalt 20 gange om året. Du kan købe 1, 5 , 10 eller 20 klip. Du kan købe klip ved flere forskellige lejligheder , så længe du ikke overskrider 20 klip om året.

Hvorfor kan jeg kun købe maksimalt 20 klip pr år?
KlubDanmark Mobil er en service, der er udviklet sammen med vores medlemscentre . Ideen er, at dette skal virke som en service, så du som medlem kan træne, selvom du ikke er hjemme , men det vil ikke erstatte din almindelige medlemskab.

Hvor meget koster KlubDanmark Mobil?
Det koster fra 30 Kr. til 120 Kr. om året - afhængig af hvor mange klip, du beslutter dig for at købe. Bemærk, at det kan koste mere , hvis du køber færre klip ved flere lejligheder. Hvis du for eksempel køber 5 klip over fire gange det koster 4 x 80 Kr. = 320 Kr.

Hvis du køber 20 klip på én gang vil omkostninger ved hver gæstetræning kun være 6 Kr.

Man kan også købe 2 gange 30 dages gæstetræning, dette er ideelt hvis du er på ferie samme sted i en længere periode.

Jeg købte 2 x 30 dage, og min første periode er overstået - hvordan aktiverer jeg den næste periode?
Det gør du ved at sende "TRÆNE" til 1919 som sædvanlig. Hvis dit første periode er overstået , så aktiveres periode 2 automatisk, når du sender din besked .