Om A-Fys

FysioDanmark, A-Fys • Solrød er et moderne sundhedshus, der tilbyder en lang række sundhedsydelser. Som patient eller træningsmedlem kan du komme hele kroppen rundt under samme tag og du kan kombinere behandling og træning.

Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller træningsmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse og føler dig tryg og respekteret, når du er hos os. Service er derfor ikke kun noget vi taler om, men noget vi yder og vi øver os hele tiden på at blive bedre.

Hos os hænger pris og kvalitet sammen. Vi ønsker ikke at være billigst, men bedst !

Vi tilbyder en afslappet og afstressende atmosfære i topmoderne omgivelser. Vi arbejder professionelt, men den personlige kontakt er meget vigtig for os og vi hører gerne fra dig, hvis du har ris eller roser.

Vores hus er udstyret med den nyeste teknologi inden for klimaanlæg, lydanlæg, træningsmaskiner mm. Vi søger hele tiden efter den nyeste viden indenfor vores fagområder og sørger for fortsat at dygtiggøre os, så vi kan være på forkant med udviklingen og tilbyde dig den bedste behandling.

Vi står klar til at byde dig velkommen, yde den bedste service og sørge for at du føler dig velkommen og i trygge hænder.

Et stort og varmt velkommen til dig fra dit FysioDanmark, A-Fys Solrød team!