top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

BÆKKEN/GRAVIDITETSHOLD
Under graviditeten oplever kvinder ændringer af kroppen, som løbende tilpasser sig til en voksende mave, øget vægt og til en kommende fødsel. Bækkenet, led og muskulaturen bliver derfor mere eftergivende og fleksible, hvilket som udgangspunkt er godt, men som dog i mange tilfælde også kan give smerter.

Dette forløb er til kvinder, der oplever graviditetsbækkensmerter, bækkenløsning samt til dem, der generelt ønsker at holde sig i gang igennem graviditeten.


Forløbet varetages af vores Fysioterapeut, Jeanifer Black.

På forløbet vil vi arbejde med at styrke hele kroppen, øge stabilitet samt fleksibilitet af lænd og bækken. Alt med det formål at forbedre kropsholdningen og reducere/forebygge smerter.

Der er plads til alle og øvelserne kan tilpasses individuelt afhængigt af erfaring, udviklingen i graviditeten og fysisk form. Øvelserne vil foregå i liggende, siddende og stående stilling.

Træningsdag: Fredage kl. 09.00 – 09.50 Priser: Obligatorisk førstegangskonsultation med henvisning, kr. 280,85

Obligatorisk førstegangsundersøgelse uden henvisning, kr. 465,00


Pr. holdtime med henvisning, kr. 119,04

Pr. holdtime uden henvisning, kr. 197,00 Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark


Tilmelding I receptionen eller på tlf. 56 14 52 11


Vi overholder selvfølgelig alle de retningslinier, som Sundhedsstyrelsen sender ud. Det har vi gjort helt fra starten af og det fortsætter vi naturligvis med. Det skal være trygt og sikkert at være patient og medarbejder i A-Fys.

Du skal naturligvis blive hjemme, hvis du føler dig sløj. Møder du op med symptomer på Covid-19, forbeholder vi os retten til at sende dig hjem igen.
57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page