top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

DANCEFIT BØRN/UNGE

Opdateret: 25. aug. 2020

Ny dansesæson starter til august.

Vi fortsætter vores populære dansehold for børn/unge. Dancefit er for dig, der er vild med at bevæge dig til musik. Energien er i top, så træningen kan ikke undgå at blive en fest. Dancefit giver dig sved på panden og er en god og alsidig træningsform, som giver mulighed for at bevæge kroppen på nye måder. Stilarten vil være et mix af hip hop og funk. Nye, små serier hver uge gør det let at følge med. Alle er velkommen og alle kan være med; høj, lav, tyk, tynd, dreng eller pige, rytme eller ej, vi skal bare have det sjovt :-)


Hold Lørdag kl. 10:00 – 10:55 ”Dancefit Tweens” 7-11 år Mandag kl. 19:00 – 19:55 ”Dancefit youngsters” 12 + år

Første gang i uge 34 – slutter i uge 51


Danseinstruktører Mette Friberg-Johansen & Jamie Kongsted Emborg, som begge har en årelang karriere inden for danseverdenen og selv har danset stort set alle stilarter.


Kr. 1.350,- pr. barn Tilmelding i receptionen eller her.


Vejledning til online køb: Ovenstående tilbud skal købes som et medlemskab. Du kan benytte vores tilbud uanset om du allerede er medlem af A-Fys eller ej Allerede medlem: Du skal du logge dig ind med dit medlemsnr. samt kodeord. Herefter skal du gå til "Medlemskaber" og "Køb nyt medlemskab" Ikke medlem: Du bedes oprette dig som "Nyt medlem". Herefter kan du følge proceduren som ovenfor ved "Allerede medlem".

Har du spørgsmål undervejs, kan du altid kontakte os på tlf. 56 14 52 11


MOR ELLER FAR KAN TRÆNE GRATIS IMENS DU DANSER!

(Forældre må kigge på, den sidste lørdag i måneden)


Vi håber at se såvel gamle, som nye dansemus :-)


188 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page