top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

EFTERFØDSELSFORLØB

Opdateret: 5. feb. 2021
Vores fysioterapi’s efterfødselsforløb er startet igen, så du kan nu igen komme og træne med din baby på vores mor/barn hold. Holdet kører hele tiden, så du kan starte når som helst, når det passer dig.

Vores fysioterapeut, Jeanifer Black, træner primært funktionelt med fokus på bækkenbund, mave og høj puls. Træningen foregår i rolige omgivelser, hvor vi sørger for, at du og din baby kan være til stede i jeres eget tempo.

Hos os behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Det er dog obligatorisk med en førstegangskonsultation hos vores fysioterapeut, inden du kan starte på forløbet. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om, hvilke hensyn der evt. skal tages i forhold til træningen og kommer med gode råd og anbefalinger.

Træningsdag: Onsdage kl. 09.00 – 09.50 Priser: Obligatorisk førstegangskonsultation kr. 465,-

Tilskud fra Sygeforsikring "danmark" kr. 133,- 50 min træning kr. 75,- Tilskud Sygeforsikring "danmark" kr. 37,50

Tilmelding I receptionen eller på tlf. 56 14 52 11


Vi overholder selvfølgelig alle de retningslinier, som Sundhedsstyrelsen sender ud. Det har vi gjort helt fra starten af og det fortsætter vi naturligvis med. Det skal være trygt og sikkert at være patient og medarbejder i A-Fys.

Du skal naturligvis blive hjemme, hvis du føler dig sløj. Møder du op med symptomer på Covid-19, forbeholder vi os retten til at sende dig hjem igen.
188 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page