top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

INDOOR BIKE ÅBNER OP IGEN!


GENÅBNING AF INDOOR BIKE FRA DEN 10. MAJ 2021

Langt om længe, har vi fået lov til at åbne op for indendørs bike igen.

Vores bike-instruktører kan næsten ikke vente!

MEN det er som altid ikke uden restriktioner og retningslinjer fra Kulturministeriet. Vi prøver at opsummere så overskueligt som muligt her.

Indoor bike:

  • Pga. restriktioner vil der være en max kapacitet på 9 medlemmer + instruktør.

  • Du skal som altid huske at fremmøde dig inden træning. Dette kan du igen gøre indenfor i receptionen, som du plejer.

  • CORONAPAS Personale og instruktører vil anmode medlemmer om at fremvise Coronapas, både ved ankomst, på holddeltagelse og ved stikprøver. Når vi i den kommende tid henvender os til jer, er det ikke fordi, at vi ikke stoler på I har Coronapas i orden, men fordi vi er forpligtet til at spørge. Til holdtræning, fremvises Coronapas til instruktøren inden holdstart. KOM I GOD TID FØR HOLDSTART, SÅ DER ER GOD TID FOR INSTRUKTØREN TIL AT TJEKKE ALLE CORONAPAS. Ved et Coronapas forstås dokumentation for: 1. Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. 2. Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. 3. Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19. Et vaccinationsforløb mod covid-19 anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

  • Mundbind eller visir skal bæres i fitnesscenteret, dog ikke under udøvelse af en aktivitet


Vi skal huske at træne klogt. Og det betyder, at vi skal huske at holde afstand (hele tiden) og spritte vores hænder af, så ofte vi har rørt ved noget samt spritte redskaber/maskiner af efter brug.

Vi opfordrer alle vores kunder og medlemmer til at beskytte sig selv og andre mod smitte, ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vi kan sikre et sikkert og trygt A-Fys. Vi glæder os helt vildt til at se jer alle på cyklerne igen! 😊

135 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page