top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

EFTERFØDSELSHOLD

Opdateret: 9. mar. 2020

START 10. MARTS

Vores populære Efterfødselshold starter igen den 10. marts og 8 uger frem.

Kom og træn med din baby på vores mor/barn hold. Vores fysioterapeut træner primært funktionel træning med egen kropsvægt, elastikker, bolde og håndvægte. Der er både fokus på styrke af mave og bækkenbund samt pulstræning tilpasset dit niveau. Træningen foregår i rolige omgivelser, hvor vi sørger for, at du og din baby kan være til stede i jeres eget tempo. Inden holdstart ligger en obligatorisk 1. konsultation, som indeholder en samtale samt undersøgelse af bækkenbunden, maven og andet relevant i forhold til opstart af træning. 1. konsultationen har til formål at sikre, at du får det bedst mulige ud af træningen samt individuel vejledning.

Holdet indeholder:

· 1. konsultation hos fysioterapeut

· 2 x ugentlig træning i 8 uger: Tirsdag kl. 10.00 – 10.55 Fredag kl. 10.00 – 10.55

· 1 x ugentlig spinning (de sidste 4 uger), dette er valgfrit og til dig som ønsker ekstra pulstræning – onsdage kl. 10.30 – 11.15

· Sparring og netværk med øvrige deltagere

OBS… vi træner ikke den 7. + 10. april samt den 8. maj. De 4 x spinning er et pilotprojekt, hvilket derfor ikke er indlagt i dette forløbs pris!

Pris for hele forløbet kr. 1.071,00 Vigtig information inden du tilmelder dig:

Din plads er først din, når vi har registreret indbetalingen. Din tilmelding er bindende efter betaling og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Afbryder man som deltager et forløb før dets udløb, bliver betalingen ikke refunderet. Der er 10 pladser, der afsættes efter først-til-mølle princippet.


Ta’ evt. din mødregruppe i hånden og kom og deltag sammen !155 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page