top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

PRØV EN X-BODY SESSIONTILBUD LIGE NU.......

Hvad er XBody? XBody er træning med elektrisk muskel stimulation (EMS). EMS står for Elektronisk Muskel Stimulation. EMS har været kendt i fysioterapien i over 40 år, hvor man har brugt det til genoptræning af muskler. Dine muskler bliver styret af elektroniske impulser fra din hjerne. Hjernen sender små strømimpulser, som får musklerne til at gøre det, du vil have dem til. EMS benytter sig af samme funktion og forstærker de impulser, der kommer fra din egen krop. Kombineret med de rigtige øvelser giver det en meget intensiv og effektiv træning. En XBody session tager kun 20 min., men effekten af træningen, kan sammenlignes med helt op til 180 minutter normal styrke/konditionstræning. Uanset om du træner i forvejen og ønsker at optimere din træning, eller om du er i gang med genoptræning efter en skade, så giver XBody dig en unik mulighed, for at opnå et hurtigt og sikkert resultat. Fordelen ved denne form for træning er desuden, at du kan træne styrketræning uden at belaste dine led.

Alle øvelser udføres liggende og stående.


TILBUD Du har nu mulighed for at prøve vores XBody til en favorabel pris. Fra den 15. - 30. september har vi tilbud på 1 x session til kun kr. 175,- (normalpris kr. 399,-).

Tilbuddet kan kun købes i ovenstående periode og skal bruges i indeværende år. For køb og tidsbestilling, venligst kontakt receptionen.


290 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page