Sygeplejerske

Sygeplejerske

Sygeplejerske Stinne Lassen 

Stinne har været sygeplejerske siden 1992. Derudover har hun taget Specialuddannelsen som både Anæstestisygeplejerske samt Intensiv sygeplejerske. Stinne er også kostvejleder samt Fitness- og Spinning-instruktør. Hun har stor erfaring inden for livsstilshold med fokus på sundhed og vægttab for både børn og voksne.
Stinne har været tilknyttet A-Fys siden 2005.

Hvad kan vores sygeplejerske hjælpe dig med? 

A-Fys tilbyder bl.a. et Livsstilstjek hos vores sygeplejerske Stinne Lassen. Dette er et forebyggende tiltag og kan være med til at hjælpe dig med at opdage faresignaler som f.eks. forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Dermed kan du være et skridt foran, når det gælder at forebygge sygdomme som diabetes og blodprop i hjerte og hjerne. Mange går rundt med fx forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk eller sukkersyge uden at vide det. Det kan også give dig et skub i den rigtige retning i forhold til at forbedre din sundhed og din livsstil generelt. En sund livsstil betyder ikke blot fysisk sundhed, men også mental sundhed i form af overskud, velvære, energi og tilfredshed.

Har du diabetes eller er overvægtig, kan vores sygeplejerske tilbyde dig et individuelt forløb, tilpasset dine ønsker og behov.

 

Står du overfor en operation og har angst i forbindelse med anæstesi (narkose), kan du få råd og vejledning af vores sygeplejerske Stinne, som har mange års erfaring som anæstesi- sygeplejerske. Hvis man skal opereres, er det normalt at være bekymret for sikkerheden og ubehaget, man kan være angst for ikke at vågne op igen mm.

 

Er du hjertepatient, kan der være mange spørgsmål, der trænger sig på: Kan jeg dyrke motion, medicinering, sex- og samliv mm. Book en samtale med sygeplejersken og få råd og vejledning.

Som du kan se, kan der være mange gode grunde til at konsultere vores sygeplejerske.
 

Hun vil generelt kunne hjælpe dig med bl.a.:
Diabetes
Stress
Angst
Korrekt medicinering – gode råd
Smerteproblematikker
Hjertepatienter
Livsstilssygdomme generelt

Du kan også få foretaget helt almindelige tjek på fx blodtryksmåling, blodsukker og kolesterolmåling.

 

Hvis sygeplejersken konstaterer noget unormalt, vil hun altid opfordre dig til at søge egen læge.

 

Der er stor forskel på at være mand eller kvinde, 30 eller 60 år, ryger eller ikke-ryger, om du er i balance eller har en stresset hverdag. Ikke to mennesker er ens, og derfor lægger vi vægt på, at alle samtaler og forløb tilpasses individuelt. Der bliver udarbejdet en personlig handleplan, hvor der tages udgangspunkt i dine egne ønsker for din sundhed.

 

Se alle priser her

Blodtryksmåling

Hvorfor er det vigtigt at måle blodtrykket?

Mange mennesker går rundt med forhøjet blodtryk uden at mærke det. Forhøjet blodtryk er en af de vigtigste årsager til åreforsnævring og dermed en række alvorlige sygdomme som hjertekrampe og blodprop i hjertet eller hjernen . Men forhøjet blodtryk kan behandles med medicin og livsstilsændringer (herunder motion), så man nedsætter risikoen for følgesygdomme. Derfor bør man kende sit blodtryk og få det målt af og til. Dette gælder specielt, hvis man allerede har 'dårligt hjerte eller kredsløb' eller hvis man ved, at der er tendens til forhøjet blodtryk i familien samt hvis man er overvægtig, har diabetes eller ryger. De fleste mennesker har fået målt blodtrykket. Det er en enkel undersøgelse, der giver mange gode oplysninger om hjertets og blodkarrenes tilstand. Det er vigtigt at få målt sit blodtryk af og til, fordi forhøjet blodtryk sjældent kan mærkes, men øger risikoen for alvorlige sygdomme som blodpropper og hjertekrampe . Forhøjet blodtryk er den vigtigste årsag til hjerte-kredsløbs sygdomme.

  • Det ideelle blodtryk er 120/80.

  • Hvis blodtrykket er 140/90 eller højere, har man forhøjet blodtryk.

  • Hvis man har diabetes eller høj risiko for hjerte- og kredsløbssygdomme , bør blodtrykket være endnu lavere.

A-Fys

FysioDanmark Solrød
Langager 6
2680 Solrød Strand


Tlf.: 56 14 52 11

mail@a-fys.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
dk-fys.gif
syge_DK.png