TEAM A-FYS

CYCLING

TEAM A-FYS CYCLING

Team A-Fys cycling er det tætteste et motionshold kommer på at have samme betingelser som et professionelt cykelhold.  Vi tilbyder optimale træningsmuligheder og faciliteter, der ligger ud over det sædvanlige. Vi har skræddersyet en pakke af gode tilbud til dig som motionscykelrytter, der har lyst til at cykle og som ønsker at være med på et hold. Vi har tilknyttet trænere med baggrund fra den professionelle cykelsport, diætist og kostvejleder, massører og fysioterapeuter - med relation til cykelverdenen på højeste niveau.

Team A-Fys er:

 • For dig, der vil flytte grænser

 • For dig, der vil udfordre dig selv

 • For dig, der vil nå dine mål

 • For dig, der vil udvide dit personlige netværk

 • For dig, der vil have grundig og professionel vejledning

 • For dig, der har lyst til at få mere indsigt i din krops funktioner og kende til dine grænser.

Som del af vores hold, lærer du om korrekt indstilling af cykel, en optimal kostplan, at kende din max puls mv. Vi tilbyder cykelryttere en god oplevelse med træningen, og ønsker at være med til at hver enkelt opnår sine personlige træningsmål.  Og fremfor alt så har vi et godt socialt sammenhold på Team A-Fys.

Team A-Fys medlemskab pr. måned        Kr. 500,00

 • Træning udendørs ca. 50 uger om året

 • Fuld adgang til træningscentret med samtlige hold

 • Klippekortsordning med 10 klip til valgfri brug af massage eller InBody test

 • Team A-Fys specialhold

 • Et ekstra træningsmedlemskab, som man kan forære til et familiemedlem eller en ven

 • Foredrag og arrangementerDer opkræves ikke indmeldelsesgebyr på Team A-Fys medlemskaber

Team A-Fys tøjpakke
Som medlem af Team A-Fys skal du investere i en tøjpakke, da vi til alle officielle træninger samt løb, hvor vi deltager som hold, stiller op i team-tøj.
Der vil være 2 forskellige tøjpakker at vælge imellem.                    

Hvad kræver det at være med på Team A-Fys?
At du først og fremmest har lyst til at cykle og være med på et hold - og at du er motiveret. Der er ikke noget krav om, at du skal være i en speciel træningsform. Vi tilrettelægger træningen er ikke noget krav om, at du skal være i en speciel træningsform. Vi tilrettelægger træningen - så alle kan deltage. Du kan altså godt være med selvom du ikke lige er i topform for tiden - det skal vi nok sørge for at du bliver.

Er du i god form når du starter som medlem på holdet, garanterer vi for at du nok skal blive udfordret !

Lidt om træningen
Træningen varetages af vores trænerteam, som har mange år på bagen inden for cykelsporten: Mark, Tim, Arnold og Henning. Hele truppen styres af cheftræner Kenneth Røpke.

I sommerperioden køres der udendørs 3 gange om ugen: Tirsdag, torsdag og lørdag. Tirsdage og torsdage køres der 2-2,5 time og her vil der fx være fokus på intervaltræning, kørsel med rulleskift, spurttræning mm. Lørdage køres typisk 3,5 – 4,5 time. Træningsturen er længere end i hverdagen og handler om at ”få kilometer i benene”, sadeltræning samt den mentale træning i at sidde i lang tid på sin cykel. Træningen vil være inddelt i flere hold, så alle har mulighed for at blive udfordret.

I vinterperioden køres der udendørs om lørdagen – typisk 2-2,5 time. Derudover træner vi Full Body Workout om onsdagen. Det er styrketræning og coretræning mm. Vi kommer – som navnet siger – hele kroppen rundt. Træningen er tilrettelagt efter, at det er cykelryttere, der trænes. Om vinteren er der også mulighed for Indoorbike-træning, så man kan holde cykelformen ved lige.

Alle hold og træningscentret er i øvrigt en del af et medlemskab på Team A-Fys, så man har også mulighed for at træne på egen hånd eller på andre hold, hvis man har lyst til det.

De senere år, har vi desuden startet udendørssæsonen med en påskelejr. Vi starter weekenden før påske og der er træning hver dag i 10 dage. Det er en god måde at få boostet sin form og gøre sig klar til den kommende sæson.

Vi kører forskellige motionscykelløb i løbet af sæsonen, de fleste i Danmark, men vi tager også udenlands og kører løb sammen.

Team A-Fys er din mulighed for at træne med andre ligesindede, som bare godt kan lide at sidde på deres cykel, men som måske også har et mål med deres træning. Du får desuden mulighed for at deltage i vores arrangementer udover træningen. Vi holder træningsforedrag, ryttermøder og har arrangementer af mere social karakter. Der er ofte noget cykeltræning blandet end i det – men der er også plads til en kop kaffe eller en øl bagefter.

Skulle du have lyst til at være med på Team A-Fys og har du evt. supplerende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte cheftræner Kenneth Røpke på mail: kr@a-fys.dk

Vi glæder os til at tage imod dig på holdet – og der er altid plads til en mere, som er bidt af en gal racercykel.

Velkommen!