Træning/Fitness

A-Fys - dit professionelle fitnesscenter.

Vi er Solrøds største fitnesscenter  - et moderne fitnesscenter med professionel vejledning.

Vi har de bedste maskiner inden for styrketræning og kredsløb. Vores fysioterapeuter og assistenter har deres daglige gang i styrke-træningscenteret. Du kan derfor altid få den bedste rådgivning og hjælp til at træne korrekt, så du undgår skader.

Hos A-Fys kan du styrketræne på et stort udvalg af styrketræningsmaskiner. Vi har udstyr, som dækker alle områder inden for styrketræning. Vi tilbyder et stort udvalg af cardiomaskiner, kabeltræk og håndvægte. Prøv også vores funktionelle Kinesis-træningsvæg med et næsten ubegrænset antal træningsøvelser.

Træning er for alle. Både til vores klienter, som går til behandling eller genoptræning men også for andre, som har lyst til at røre sig og holde sig i gang.

Træning gør, at du mindsker risikoen for, at dine problemer er vedvarende eller kommer igen. Vi har de bedste muligheder for at give dig et godt træningsforløb, hvad enten det er som genoptræning efter en skade, eller det er som forebyggelse.

Du har ligeledes mulighed for at deltage på vores forskellige hold. Vi råder over 4 holdsale med over 50 hold om ugen.
Du kan læse om vores forskellige hold her.

Vi har en bred vifte af muligheder for at øge din sundhed og velvære.
Vi tilbyder bl.a. personlig træning, Bootcamps, programlægning, løbestilsanalyse, Body Age Test, InBody måling, konditest mm., som du kan læse om her på vores hjemmeside.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Service er derfor ikke kun noget, vi taler om, men noget vi yder - og vi øver os hele tiden på at blive bedre. Hos os hænger pris og kvalitet sammen.
Vi ønsker ikke at være billigst, men bedst!

Bestil en prøvetime med det samme.
Vi står klar til at hjælpe dig med vores faglige ekspertise.

Bliv en del af et fællesskab - på gensyn i dit A-Fys.

Personlig træning

Mangler du energi og overskud i hverdagen? Kan du ikke finde motivationen? Udebliver resultaterne fra din træning? Eller måske har du et ønske om at nå et helt bestemt mål? Det kan være et vægttab, træne op til et løb eller andet. Det kan også være, at du bare ønsker at forbedre din fysiske form.

Så kan en personlig træner være noget for dig!

Din træner sætter sig ind i dine behov, og skræddersyer i samarbejde med dig en træningsplan, der passer til dine mål og dit temperament. Planen tilpasses løbende i takt med, at du når dine delmål. Din personlige træner hjælper dig til at opnå det optimale udbytte.
Din personlige træner guider dig, motiverer dig og registrerer løbende dine fremskridt og succeser, så motivationen holdes ved lige undervejs.

Træningen bliver tilrettelagt ud fra, hvor du er lige nu, og hvilken form din krop er i. Herfra bliver der lagt et udførligt træningsprogram, som fortæller dig præcist hvad, hvornår og hvor meget du skal træne. Du og din personlige træner mødes efter behov og aftale.

Første gang du skal til personlig træning, aftaler du en tid i receptionen. Herefter aftaler du og din personlige træner, hvornår I skal mødes næste gang.

KONTAKT VORES PERSONLIGE TRÆNER HER her.
Skriv kort om dit ønske/mål, så bliver du kontaktet af vores personlige træner.

Priser - personlig træning 25 min.:
1 gang, kr. 320,00
5 klip, kr. 1.575,00
10 klip, kr. 3.000,00
20 klip, kr. 5.940,00
30 klip, kr. 8.700,00

Priser - personlig træning 55 min.:
1 gang, kr. 600,00
5 klip. kr. 2.850,00
10 klip, kr. 5.400,00
20 klip, kr. 10.700,00
30 klip, kr. 15.600,00