top of page

Fysioterapi

FYSIOTERAPI

Vi behandler efter Manuel Terapi`s principper. Ud fra patientens historie og en grundig undersøgelse stilles en arbejdsdiagnose, som vi behandler efter.'

Behandling kan eksempelvis være:

Mobilisering/manipulation af led, der har nedsat bevægelighed.

Bløddelsbehandling af spændt/stramt væv.

Specifikke øvelser.

Ergonomisk instruktion for at forebygge nye skader.

Træningsprogram for bedre at kunne honorere de krav, der stilles til ens krop i det daglige.Du vil opleve, at vi har en aktiv tilgang til behandling. Det betyder, at du skal regne med at blive præsenteret for øvelser, som du f.eks. skal lave derhjemme som en del af behandlingen. Du kan også blive tilbudt at deltage i specifikke hold på klinikken, som er relevant for dit problem.

Det vil sige, at vi ser på patienten som en helhed.

Når du bestiller tid til behandling, vil du få tilsendt et oplysningsskema, som du skal udfylde inden den første behandling. Her vil du blive spurgt til dine gener/smerter, hvilken medicin du evt. tager osv. Du vil også have mulighed for at uploade undersøgelsessvar, røntgenbilleder mm. Har du evt. undersøgelsessvar på papir, bedes du medbringe dette til fysioterapeuten, så oplysningerne kan blive lagt i din journal. Oplysningsskemaet er en vigtig del af din undersøgelse. Du vil opleve, at du bliver undersøgt, behandlet og derefter vil fysioterapeuten undersøge dig igen. Dette sker for at sikre, at du får den rigtige behandling.

Inden dit første besøg

Når du bestiller tid til behandling, vil du få tilsendt et oplysningsskema, som du skal udfylde inden den første behandling.

Her vil du blive spurgt til dine gener/smerter, hvilken medicin du evt. tager osv. Du vil også have mulighed for at uploade undersøgelsessvar, røntgenbilleder mm.
Har du evt. undersøgelsessvar på papir, bedes du medbringe dette til fysioterapeuten, så oplysningerne kan blive lagt i din journal.
Oplysningsskemaet er en vigtig del af din undersøgelse. Du vil opleve, at du bliver undersøgt, behandlet og derefter vil fysioterapeuten undersøge dig igen. Dette sker for at sikre, at du får den rigtige behandling.

Hvis du er forsikringskunde, fx har en sundhedsforsikring, bedes du maile os bevillingen, så vi har den inden din behandling starter.
Har vi ikke haft mulighed for at oprette dit forsikringsforløb på forhånd, vil der blive en egenbetaling på første konsultation.

Det er altid dit eget ansvar, at holde øje med, hvornår din bevilling udløber og dermed overgår til egenbetaling.

Dagen inden din tid hos os, vil du blive påmindet om din aftale hos os via en SMS og/eller e-mail.
Dette er blot en venlig serviceinformation.
Dette vil også altid være dit eget ansvar at huske din aftale og ligeledes at aflyse din aftale i tide, såfremt du bliver forhindret.

Afbud til behandling
Afbud – uanset årsag - skal ske senest kl. 18.00 dagen før den aftalte tid.
Vi har travlt på klinikken og der er ofte ventetid på ledige tider. Det betyder, at vi har en venteliste med patienter, som ønsker at komme til. Ved for sene afbud er det desværre ofte umuligt at booke nye kunder med kort eller ingen varsel.
Så vis hensyn og afbestil din tid senest kl. 18.00 dagen før din aftale.

 

Såfremt vi ikke har modtaget afbud rettidigt, er udeblivelsesgebyret kr. 322,19.
Tak for din forståelse.

 

Afbud kan meldes
Døgnet rundt på telefon 56 14 52 11 (telefonsvarer) eller på e-mail: Mail@a-fys.dk.
Har du booket din tid online, har du ligeledes selv mulighed for at flytte eller annullere den online.

bottom of page