FYSIOTERAPI

Bring dit helbred tilbage i top

Healing Touch Therapy_1

Fysioterapi

Hvis du har ondt, så ring og bestil tid. 

Når du kommer til behandling, vil du få en grundig og professionel undersøgelse hos fysioterapeuten for at sikre den rigtige behandling. 

Vi har en aktiv tilgang til behandling, så du kan forvente at blive introduceret for øvelser/træning i dit forløb, som en del af din behandling. 

For os handler det om tryghed – og om at få bragt dit helbred tilbage i topform.

Læs mere her

Offentligt tilskud

og forsikring

Hos FysioDanmark A-Fys arbejder vi både indenfor og udenfor sygesikringen. Med en henvisning fra din læge kan du få offentligt tilskud til behandling. Sygeforsikringen ”danmark” giver desuden tilskud til deres medlemmer til alle behandlinger – både indenfor og udenfor sygesikringen. Vi har desuden aftaler med de fleste forsikringsselskaber.

 

Læs mere her

Fysioterapi
Fysioterapi

Tillægsydelser

Vi tilbyder en række sundhedsydelser, som kan være til gavn for dig i forbindelse med din behandling hos vores fysioterapeuter.

Læs mere her

Fysiohold

Fysiohold er til dig, som enten skal genoptræne eller forebygge, For dig med en diagnose, som ønsker at blive skaden kvit eller forhale en evt. udvikling.

Læs mere her

Pilates Work Out
maxresdefault.jpg

Vægtaflastet træning

Foruden ultimative fitness-maskiner har vi avanceret udstyr til ’vægtløs’træning, 

Udstyret benytter vi i forbindelse med din genoptræning – alt efter dit behandlingsprogram.

 

Med ’vægtløs’ træning (AlterG/ErgoTrainer) kan du komme meget hurtigere i gang efter en skade eller en operation – eller blive aflastet som ældre eller overvægtig. 

Læs mere her