FITNESS

Dyrk en livsstil, der styrker dig

Holdbeskrivelser

Vi tilbyder en lang række forskellige hold, som undervises af vores glade, dygtige og engagerede undervisere.

Alt fra yoga til HIIT til boksning og Indoor Bike.

Du kan læse en lille beskrivelse af vores hold her.

Læs mere her

Holdtræning

Oplev fællesskabet.

Hos A-Fys har vi mange forskellige hold med alt fra blid yoga og pilates til boksning og HIRT. 

 

Et hold varer typisk 55 min./gang. Men mange bliver efter træningen for sammen at fortsætte i den gode, trygge stemning.

 

Se vores holdplan her. Er du i tvivl om, hvad der passer dig, så tal med personalet.

Se holdplan her

Egen træning

Træn, når du vil. Træningsplanen laver du sammen med en af vores kvalificerede medarbejdere. Du får adgang til udstyr, der dækker alle områder inden for styrketræning: cardiomaskiner, kabeltræk og håndvægte. Og den funktionelle Kinesis-træningsvæg.

 

Der er altid en af vores fysioterapeuter eller assistenter i styrketræningscentret. Så selvom du træner alene, kan de give dig den bedste rådgivning og hjælp til at træne korrekt og undgå skader.

Personlig træner

Ønsker du at nå helt bestemte mål, så skab en skræddersyet plan sammen med din træner. Bliv guidet, motiveret og testet frem til din succes: måske en sportspræstation eller fx vægttab?

 

Du vil blive ført gennem forløbet med stor ekspertise og personlig interesse.

Vil du skyde genvej, så prøv lynhurtig træning med XBody.

Læs mere her

X-Body

XBody er træning med elektrisk muskel stimulation (EMS). EMS står for Elektronisk Muskel Stimulation. Dine muskler bliver styret af elektroniske impulser fra din hjerne. EMS benytter sig af samme funktion og forstærker de impulser, der kommer fra din egen krop. Kombineret med de rigtige øvelser giver det en meget intensiv og effektiv træning på kun 20 min. pr. gang.

Læs mere her

Firma Fit

Firmafit er en firmaordning, som tilbydes til virksomheder. Sunde medarbejdere betaler sig - sunde medarbejdere er gladere og mere motiverede. Som virksomhed er der mange spændende og inspirerende måder at hjælpe sine medarbejdere til en sundere livsstil og en mere aktiv hverdag. 

Læs mere her

Team A-Fys Cycling

Team A-Fys Cycling er A-Fys' eget motionscykelhold.

Vi. tilbyder optimale træningsmuligheder og faciliteter, der ligger ud over det sædvanlige. Vi har skræddersyet en pakke af gode tilbud til dig, der har lyst til at cykle og ønsker at være en del af hold, hvor træning og kammeratskab er i højsædet.

Læs mere her

Dance Fit

Dancefit er for dig mellem 7-14 år, der er vild med at bevæge dig til musik. Energien er i top, så træningen kan ikke undgå at blive en fest.
Dancefit giver dig sved på panden og er en god og alsidig træningsform, som giver mulighed for at bevæge kroppen på nye måder. Stilarten vil være et mix af hip hop og funk.

Læs mere her

Golfklinik

Bliv en bedre golfspiller med hjælp fra din Golfklinik

Det er for alle – uanset alder og niveau.

Læs mere her

A-Fys

FysioDanmark Solrød
Langager 6
2680 Solrød Strand


Tlf.: 56 14 52 11

mail@a-fys.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
dk-fys.gif
syge_DK.png