top of page

OM OS

Få tjek på din sundhed

A-FYS-ÅNDEN OG

FAMILIEN ABILDHAUGE

FysioDanmark A-Fys• er et moderne sundhedshus, der tilbyder en lang række sundhedsydelser. Som patient eller træningsmedlem kan du komme hele kroppen rundt under samme tag og du kan kombinere behandling og træning.

 

Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller træningsmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.

 

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse og føler dig tryg og respekteret, når du er hos os. Service er derfor ikke kun noget vi taler om, men noget vi yder og vi øver os hele tiden på at blive bedre.

A-Fys er et familieejet hus for fysik og sundhed. Fysioterapeut Lene Abildhauge startede i 1980 sin ’klinik’, der siden er blevet til Solrøds største behandlingssted og fitnesscenter.

I dag ledes huset af datteren Jo Abildhauge og sønnen Mark Abildhauge.

Hjertet i huset banker for den høje faglighed og ekspertise sammen med fællesskabet. Et fællesskab båret af ’A-Fys-ånden’, som vi kalder stemningen i huset. Trygheden, tilliden og omsorgen, der gør, at der er plads til alle.


 

Kvinde arbejder ud

HUSET OG

FACILITETERNE

A-Fys finder du i Solrød på Langager 6. Vi er mere end 50 dedikerede medarbejdere og har 4 træningssale, 14 behandlingsrum, gode badefaciliteter. I alt 1.700 m2 Fitnessudstyr:stort udvalg af træningsmaskiner bl.a. cardiomaskiner, kabeltræk, håndvægte, Kinesis-træningsvæg mm.

Specialudstyr: AlterG og Ergotrainer (’vægtløs’ træning), XBody, BFR-træning og mm.  

TEST OG

DOKUMENTATION

Tests bliver en del af din behandling og træning. Vi skal kunne dokumentere effekten – både af fysioterapi-behandlinger og af fitness-træning. For hvis indsatsen ikke har den ønskede effekt, så skal vi gøre noget andet.

Derfor vil du opleve flere tests i dit forløb hos os.

Dokument med Pen

MEDARBEJDERE

Vi er mere end 60 dedikerede medarbejdere indenfor flere kompetence-områder (fysioterapi, træning, sundhed osv.). Vi glæder os til at tage imod dig

Mød os her

JOB

Vil du med på A-holdet?

A-Fys er huset for de skarpeste fysser. Vi er altid på udkig efter de fagligt dygtigste og mest servicemindede fysioterapeuter, fysio-assistenter, instruktører, personlige trænere, receptionister og øvrige administrative medarbejdere.

Skriv en uopfordret ansøgning – og vi kontakter dig.

Læs mere her

bottom of page