top of page

SUNHED

Få tjek på din sundhed

SUNDHED

Hos A-Fys tilbyder vi en lang række ydelser for at vedligeholde eller øge din sundhed både fysisk og mentalt. Langt de fleste af os forestiller sig, at vores helbred er fint, hvis vi ikke mærker symptomer i kroppen, der fortæller os, at noget er galt.

Forebyggende tiltag kan være med til at hjælpe dig med at opdage faresignaler som fx forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Ved hjælp af vores eksperter, kan vi hjælpe dig til at opretholde en sund livsstil uden sygdom.

Ernæring

Vejledning til kost eller livsstilsforløb. Få brudt vanemønstre, gør kosten i en travl hverdag nemmere – vi hjælper dig med overskuelige tiltag til dine behov og mål.

Få en uforpligtende samtale med vores Ernæringsansvarlige.

Læs mere her

shutterstock_1710594187_Low.jpg
Tilbage Massage

Massage

Velvære-massage er ren forkælelse. Stress af, genoplad batterierne. Få fjernet muskelspændinger og øg blodcirkulationen.

 

Sportsmassage er med til at restituere dig hurtigst muligt. Alle professionelle sportsfolk benytter massagen til at få kroppen til at fungere optimalt.

Glæd dig!

Læs mere her

Test og

helbred

Få et tjek af dit helbred.

Med ’InBody’ måler vi din krops sammensætning af fedt, muskelmasse og knoglevæv – og hvordan den ændrer sig med træningen.

.

En løbestilsanalyse er vores redskab til at forhindre skader under dit løb

Læs mere her

Blonde kvinde smilende
Gravid kvinde

Graviditet/
Efterfødsel

Under graviditeten oplever kvinder ændringer af kroppen, som løbende tilpasser sig til en voksende mave, øget vægt og til en kommende fødsel.
Vores fysioterapeuter varetager forløb både under- og efter graviditeten. Her er der fokus på at styrke hele kroppen, øge stabilitetsamt fleksibilitet af lænd og bækken.

Læs mere her

bottom of page