SUNHED

Få tjek på din sundhed

SUNDHED

Hos A-Fys tilbyder vi en lang række ydelser for at vedligeholde eller øge din sundhed både fysisk og mentalt. Langt de fleste af os forestiller sig, at vores helbred er fint, hvis vi ikke mærker symptomer i kroppen, der fortæller os, at noget er galt.

Forebyggende tiltag kan være med til at hjælpe dig med at opdage faresignaler som fx forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Ved hjælp af vores eksperter, kan vi hjælpe dig til at opretholde en sund livsstil uden sygdom.

Massage

Velvære-massage er ren forkælelse. Stress af, genoplad batterierne. Få fjernet muskelspændinger og øg blodcirkulationen.

 

Sportsmassage er med til at restituere dig hurtigst muligt. Alle professionelle sportsfolk benytter massagen til at få kroppen til at fungere optimalt.

Glæd dig!

Læs mere her

Test og

helbred

Få et tjek af dit helbred.

Med ’InBody’ måler vi din krops sammensætning af fedt, muskelmasse og knoglevæv – og hvordan den ændrer sig med træningen.

Konditest (Submax) fortæller en del om din generelle sundhedstilstand og måler din fremgang i træningen.

Løbestilsanalyse er vores redskab til at forhindre skader under dit løb

Læs mere her

Jordemoder og fødselsforberedelse

Kom til fødselsforberedelse og konsultation hos din private jordemor. Målet er en ukompliceret fødsel – kortere, uden indgreb og mindre smertefuld:

- Fødselsforberedelse med øvelser, gode værktøjer og tips og triks, fx med rebozo, der bl.a. hjælper din baby i den rette stilling og letter fødslen.

- Konsultation med fokus på netop dit og din babys behov – og en strategi for at mestre nervøsitet og angst.

Læs mere her

A-Fys

FysioDanmark Solrød
Langager 6
2680 Solrød Strand


Tlf.: 56 14 52 11

mail@a-fys.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
dk-fys.gif
syge_DK.png