Bækken/Graviditet/Efterfødsel

BÆKKEN/GRAVIDITET/EFTERFØDSEL

 

Bækken/Graviditet
 

Under graviditeten oplever kvinder ændringer af kroppen, som løbende tilpasser sig til en voksende mave, øget vægt og til en kommende fødsel. Bækkenet, led og muskulaturen bliver derfor mere eftergivende og fleksible, hvilket som udgangspunkt er godt, men som dog i mange tilfælde også kan give smerter.

Dette forløb er til kvinder, der oplever graviditetsbækkensmerter, bækkenløsning samt til dem, der generelt ønsker at holde sig i gang igennem graviditeten.
Forløbet varetages af vores Fysioterapeut, Jeanifer Black.

På forløbet vil vi arbejde med at styrke hele kroppen, øge stabilitet samt fleksibilitet af lænd og bækken. Alt med det formål at forbedre kropsholdningen og reducere/forebygge smerter.

Der er plads til alle og øvelserne kan tilpasses individuelt afhængigt af erfaring, udviklingen i graviditeten og fysisk form. Øvelserne vil foregå i liggende, siddende og stående stilling.

 

Det er obligatorisk med en førstegangskonsultation hos vores fysioterapeut, inden du kan starte på forløbet.

 

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan der gives tilskud.
 


 

Efterfødselsforløb

 

På vores fysioterapi’s efterfødselsforløb kan du komme og træne med din baby på vores mor/barn hold. Holdet kører hele tiden, så du kan starte når som helst, når det passer dig.

Vores fysioterapeut, Jeanifer Black, træner primært funktionelt med fokus på bækkenbund, mave og høj puls. Træningen foregår i rolige omgivelser, hvor vi sørger for, at du og din baby kan være til stede i jeres eget tempo.

Hos os behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Det er dog obligatorisk med en førstegangskonsultation hos vores fysioterapeut, inden du kan starte på forløbet. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om, hvilke hensyn der evt. skal tages i forhold til træningen og kommer med gode råd og anbefalinger.

 

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan der gives tilskud.

 

 

Jordemoder
 

Vores jordemoder Hanne Bech er stadig tilknyttet klinikken.

Hanne vil bl.a kunne hjælpe dig med almindelige jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse og barselstilbud.
Måske har du behov for en enkeltstående konsultation, en ”second-opinion” eller måske ønsker du et helt forløb, fordi det giver dig tryghed og kontinuitet.
En privat jordemoder udfører præcis de samme undersøgelser som foregår hos jordemoderen på dit fødested og din vandrejournal bliver også udfyldt herfra.

Ønsker du kontakt til vores jordemoer, bedes du kontakte os på tlf. 56 14 52 11