top of page

X-Body

X-BODY

Effektiv træning på bare 20 minutter!

 

Hvad er XBody?
XBody er træning med elektrisk muskel stimulation (EMS). EMS står for Elektronisk Muskel Stimulation. EMS har været kendt i fysioterapien i over 40 år, hvor man har brugt det til genoptræning af muskler. Dine muskler bliver styret af elektroniske impulser fra din hjerne. Hjernen sender små strømimpulser, som får musklerne til at gøre det, du vil have dem til. EMS benytter sig af samme funktion og forstærker de impulser, der kommer fra din egen krop. Kombineret med de rigtige øvelser giver det en meget intensiv og effektiv træning.

 

Hvordan fungerer XBody træning?
Du træner iført en dragt med indbyggede elektroder, herunder specielt træningstøj. Disse elektroder giver dig impulser på de store muskelgrupper (ben, mave, baller, ryg, bryst, arme og skuldre). Mens øvelserne bliver udført, intensiveres træningen gennem impulserne, som går dybere ned i din muskulatur end du er vant til, og giver dig en komplet, intensiv træning af alle musklerne på kun 20 min! Effekten af træningen, kan sammenlignes med helt op til 180 minutter normal styrke/konditionstræning. Uanset om du træner i forvejen og ønsker at optimere din træning, eller om du er i gang med genoptræning efter en skade, så giver XBody dig en unik mulighed, for at opnå et hurtigt og sikkert resultat. Fordelen ved denne form for træning er desuden, at du kan træne styrketræning uden at belaste dine led.

 

Du vil altid blive trænet af en fysio assistent eller en personlig træner, som vejleder dig igennem en række øvelser. Selve træningssessionen tager kun 20 min. På grund af den høje intensitet og den innovative teknologi bag XBody træningen, så behøver du kun at træne 1-2 gange om ugen.

 

Den optimale genoptræning
EMS har været anvendt i årtier, både inden for medicin, forebyggelse og genoptræning. EMS benyttes ved behandling af slap blæremuskulatur, muskelopbygning efter operation, ved slap bækkenbund, muskelspændinger og rygsmerter. EMS træning er optimal, når det kommer til genoptræning af specifikke muskler eller grupper af muskler.
EMS træning er træning, hvor du kan træne hård styrketræning med en minimal belastning af dine led. Dette er en stor fordel for dig, hvis du fx har problemer med ryg, knæ eller skulder.

Alle øvelser udføres liggende og stående.

Se priser her

Bemærk:
Du skal beregne ca. 45 min. i alt til en XBody inkl.omklædning, træning mm.

Prøve session kan kun købes 1 gang pr. person.
En enkelt session gælder kun den dag, som den er købt til.
Klippekort gælder kun 30 dage og betalingen refunderes ikke ved ubrugte klip
ved periodens afslutning.

 

VIGTIGT!
Kontraindikationer (såfremt du fejler en eller flere af nedenstående lidelser),
så skal du først konsultere din læge for at få ok for træningen):

Epilepsi – Cancer – Diabetes – Hjertesygdomme – Pacemaker – Nerve-sygdomme – Tuberkulose – Sygdomme associeret med feber, akutte bakterielle eller virale infektioner
Listen er ikke fuldkommen, så hvis du fejler noget, så informér altid din instruktør inden træning påbegyndes, så enhver tvivl kan fjernes inden træning.

bottom of page