top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

BOOTCAMP

Opdateret: 10. sep. 2020CROSSRUN BOOTCAMP 21. september - 26. november


CrossRun bootcamp er for dig som elsker fælleskabet, at træne med andre og være ude i det fri. Træningen er en kombination af korte løbeintervaller og blandede styrke øvelser med egen kropsvægt eller de redskaber, som findes i naturen. Vi kommer til at bruge naturpladsen v/volden tæt på A-Fys, med de faciliteter der er dér Det er en effektiv træningsform, som både giver fedtforbrænding, styrkevækst og frisk luft. Et lille, intensivt og lukket hold med max 10 deltagere, der varetages af vores dygtige Fysio assistenter. Bootcamp-forløbet indeholder:

· 20 x fællestræning i det fri á 50 min. varighed: Mandage og Torsdage, kl. 18.00 – 18.50

· Fri træning i A-Fys i 10 uger med adgang til hele fitness-centeret

· En træner, som vil vejlede og støtte dig igennem de 10 uger

· Sparring og netværk med øvrige deltagere


Pris pr. person kr. 1.895,00

Rabatter undervejs:

  • Inbody-analyse: Vi måler din måler vi din krops sammensætning af fedt, muskelmasse og knoglevæv, kr. 99,- (Normalpris kr. 199,-)

  • Kostplan + 1. konsultation hos vores sygeplejerske, kr. 835,- (Normalpris kr. 1.195,-)

Tilbuddet kan kun benyttes ifbm. denne bootcamp. Vigtig information inden du tilmelder dig:

Vi forventer, at du informerer os inden start om tidligere og nuværende skader eller andre relevante sygdomme/gener. Al træning foregår på eget ansvar.

Din plads er først din, når vi har registreret indbetalingen. Din tilmelding er bindende efter betaling og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Afbryder man som deltager et forløb før dets udløb, bliver betalingen ikke refunderet.

Tilmelding på tlf. 56 14 52 11. Der er 10 pladser, der afsættes efter først-til-mølle princippet. Bootcampen gennemføres v/min. 6 deltagere343 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PreYogaBike

Comments


bottom of page