top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

DANCEFIT STARTER IGEN


Dancefit for børn og unge mellem 7-17 år. Opstart den 15. maj 2021 Langt om længe har vi mulighed for at starte Dancefit op igen. Denne gang bliver konceptet lidt anderledes end I kender det fra tidligere.

Dancefit kommer til at køre som et on-going hold. Dvs. det kommer til at køre hele året rundt og er altså ikke opdelt i sæsoner. Man kan deltage, når man har mulighed for det. Der kan komme nye på holdet løbende og nogle vælger måske at hoppe fra. Dancefit er for dig, der er vild med at bevæge dig til musik. Energien er i top, så træningen kan ikke undgå at blive en fest. Dancefit giver dig sved på panden og er en god og alsidig træningsform, som giver mulighed for at bevæge kroppen på nye måder. Stilarten vil være et mix af hip hop og funk. Alle er velkommen og alle kan være med; høj, lav, tyk, tynd, dreng eller pige, rytme eller ej, vi skal bare have det sjovt :-)

Hold Lørdage kl. 09:45 – 10:40

Pris Klippekort – 10 klip kr. 750,- Der afregnes med ét klip pr. dansetime

Tilmelding af hold Tilmelding til holdene kan ske via online booking på www.a-fys.dk med dit medlems-login eller ved at ringe på tlf. 56 14 52 11. Der kan max reserveres 3 uger frem. Man kan kun tilmeldes holdet med et gyldigt klippekort.


Fremmøde Ved ankomst på dagen, er det vigtigt, at du husker og fremmøde dig i receptionen, så vi har registreret din deltagelse. Hvis du glemmer at fremmøde dig, vil vi tro at du ikke har været på holdet og dermed får du en udeblivelse i form at et klip.

Afmelding af hold eller udeblivelse Afbud skal ske i god tid og senest 2 timer fra holdstart. Ved for sent afbud eller udeblivelse, trækkes der ét klip, således at dette klip ikke kan anvendes til træning.

Danseinstruktører Mette Friberg-Johansen & Jamie Kongsted Emborg, som begge har en årelang karriere inden for danseverdenen og selv har danset stort set alle stilarter.

HUSK AT MOR ELLER FAR KAN TRÆNE GRATIS I VORES UDENDØRS STYRKETRÆNINGSOMRÅDE, IMENS DU DANSER!


183 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yorumlar


bottom of page