top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

Er du vores nye fys-kollega?


Vi søger lige nu fys-kolleger til vores klinikker i Solrød og Køge.

Har du lyst til at arbejde i fantastiske rammer i Solrød eller Køge? Sætter du pris på at være en del af et hold af skønne kolleger, så er det måske dig, vi mangler i vores team?

Vi søger nye kolleger der...

  • ønsker en arbejdsuge på 25-37 timer efter aftale.

  • er fagligt ambitiøs og har lyst til at udvikle din fysioterapeutiske værktøjskasse.

  • har klinisk ræsonnement som et af nøgleordene i din behandling.

  • er team player med et godt humør, der ser samarbejde og sparring som en naturlig del af din dagligdag, hvilket gør dig vellidt blandt dine kolleger.

Erfaring med, eller interesse for, skulder, gynobs og/eller neurologi er en fordel, men ikke et krav. Klinikerfaring er også en fordel, men du er lige så velkommen som nyuddannet. Vi sørger for relevant individuel intro 😊

Vi byder ind med …

  • et spændende og alsidigt job med høj faglighed og god kundeservice som nøgleord.

  • en plads i et større team af skønne og engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen i ”flokken”.

  • Et adm. team, der sørger for det praktiske, så du kan nørde dit fag.

  • fokus på både vores kunder og på hinanden. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og følger Danske Fysioterapeuters basiskontrakt.

Sådan søger du:

Skriv lidt om hvem du er, hvor du er på vej hen rent fagligt, hvad du kan byde ind med og hvad der skal til, for at du stortrives både fagligt og kollegialt i en ansøgning mærket ”Fysioterapeut” og stilet til HR-koordinator Jette Due. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jette via nedenstående mail eller på mobil 2990 5473.

Ansøgningsfrist: Når vi har de rette kolleger Samtaler: Afholdes fra uge 37 Jobstart: 1. november 2021 eller før hvis muligt Vi glæder os til at høre fra dig :-)


* Ansøgning og CV kan afleveres personligt eller sendes til adressen Langager 6, 2680 Solrød Strand. Der kan også søges via mailadressen job@a-fys.dk. Du skal der blot være opmærksom på, at du jf. GDPR sender oplysninger af personfølsom karakter.

A-Fys åbner en mindre klinik tæt på Køge station 1. oktober 2021. Vi er et team af 57 fagligt dygtige kolleger, der arbejder indenfor områderne: fysioterapi, træning, kostvejledning, massage, reception og administration og har en jordemoder tilknyttet teamet.
720 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page