top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

HER BRUGER VI MUNDBINDHVORNÅR SKAL DU BÆRE MUNDBIND?

Som Sundhedsstyrelsen og myndighederne påbyder det, så er det fra på torsdag den 29. oktober, at alle skal bære mundbind når man ankommer til klinikken, går ind i omklædningen og ligeledes når man forlader huset igen. Der skal således ikke bæres mundbind, når man er skiftet til træningstøj eller mellem maskinerne. Ej heller i omklædningsrum eller under badning.

Vi opfordrer stadig til, at man så vidt muligt bader og klæder om derhjemme. Men omklædningsrummene er åbne, såfremt dette ikke er en mulighed.

Hvis man opholder sig i lounge-områderne/venteværelser, skal man også bære mundbind.

Personalet skal fra på torsdag ligeledes bære mundbind, når de bevæger sig gennem huset.

Holdundervisere skal ikke bære mundbind under træning, og det skal I heller ikke, når I deltager på hold. Men man skal bære mundbind til og fra holdtræningen.

Desuden skal alle patienter, som kommer til behandling, bærer mundbind, når de kommer ind i huset og går til venteværelset.

Som vi hele tiden har gjort det, så bærer både fysioterapeut og patient mundbind ved behandling.

Vi overholder selvfølgelig alle de retningslinier, som Sundhedsstyrelsen sender ud. Det har vi gjort helt fra starten af, og det fortsætter vi naturligvis med. Det skal være trygt og sikkert at være medlem, patient og medarbejder i A-Fys. Du kan selv hjælpe til ved:

· Hvis du føler dig det mindste sløj eller der kan være mistanke om, at du kan være smittet med corona-virus, så bliv derhjemme, indtil du har været symptomfri i 48 timer eller er blevet testet og har fået negativt svar.

· Hold afstand – 1 meter ved almindelig færden og 2 meter under træning

· Sprit hænder – tit. Hver gang du har rørt ved noget, så sprit hænderne grundigt af.

Vi glæder os til at se jer i A-Fys og ønsker jer alle rigtig god og sikker træning :-)223 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page