top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

LANDEVEJS INTRO CYKELHOLD


Begynderniveau (en del af dit fitness medlemskab)

Kan du tænke dig, at afprøve om det at cykeltræne på landevejen er noget for dig, men ikke rigtig kommet videre, så har du nu muligheden.

Formål: At få en introduktion til det at køre på landevej i en mindre gruppe

Når forløbet er gennemført, er forventningen at deltagerne vil føle sig trygge ved at køre i mindre grupper, fået en del tips og tricks og lært vores flotte nærmiljø en del bedre at kende

For hvem: Holdet er for ALLE uanset alder, køn og kondition!

Målgruppen er hovedsageligt A-Fys Fitness medlemmer, som ikke tidligere har kørt landevejs racercykel i grupper. Der plads til at lære af sine fejl og her er det okay at spørge om hjælp.

Hold: Forventer max 5 personer (+ instruktøren), men lidt styret af niveau de tilmeldte har ved opstart og kan derfor justeres lidt op og ned i endelig gruppe størrelse. Datoer: Første træning: Lørdag d. 08.05.2021 kl 9.00 Anden træning: Lørdag d. 15.05.2021 kl 9.00

Tredje træning: Lørdag d. 22.05.2021 kl 9.00 Varighed: Forvent at hver træning vil ta’ ca 1,5time og vi er derfor tilbage i A-Fys ca kl 10.30

Mødested: Vi mødes på P-Pladsen bag A-Fys, før alle trænings samlinger.

Udstyr: Racercykel, hjelm og drikkedunk er minimums krav.

Det er ikke et krav at køre med klikpedaler på dette hold.

Tilmelding: Henvendelse i receptionen eller kontakt os på tlf. 56 14 52 11. Pladser fordeles efter først-til-mølle princippet.

Noter: Alle kører samlet ud og samlet hjem, hvor INGEN bliver efterladt på egen hånd.

Dette skal være en god oplevelse og derfor vil træningen blive aflyst i tilfælde af regn, slud, sne og hvis det blæser mere end 6m/sek.

En træning hvor der er under 3 tilmeldte vil også kunne blive aflyst.

Dagene før første træning, vil deltagerne få en lille liste med diverse tips til hvad man f.eks. kan/bør medbringe. Instruktør: På alle træninger vil det være Daniel Bjerregaard som vil jeres instruktør.

Daniel er uddannet landevejs instruktør via DGI og har en del års erfaring som træner af rytter fra begynder til de noget mere øvede.


Vi håber, at der er opbakning til dette tiltag og glæder os til at se jer.

189 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page