top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

LANDEVEJSCYKLING

Opdateret: 2. maj 2023


NYT PÅ HOLDPLANEN Sæsonhold, fra den 11. april til og med 28. september 2023. - en del af dit fitnessmedlemskab. Holdet er for ALLE med et fitnessmedlemskab - uanset alder, køn og kondition! Vi kører sammen med medlemmerne fra Pulse Fitness i Havdrup, på dette hold. Vi er motionister på cykel, hvor sammenhold, hygge, læring og motion går hånd i hånd. I løbet af sæsonen vil vi lære at køre sikkert som gruppe på de lokale landeveje og cykelstier. Alle kan deltage uanset om man har cyklet på racer før eller om man er mere rutineret.

Dag og tid: Tirsdag og torsdag kl. 18.00 – 20.00 Første gang den 11. april 2023 Mødested: Vi mødes på P-Pladsen v/A-Fys indgangen før alle træningssamlinger Udstyr: Racercykel, hjelm, pumpe samt slange og drikkedunk, er obligatorisk. Tilmelding: Via holdplanen i App eller via PC

Træningen vil blive aflyst i tilfælde hvor der er under 3 tilmeldte deltagere eller såfremt vejret bliver tung regn og tordenvejr eller meget blæsende vejr. Vi kører ud som hold og kommer samlet hjem som hold, hvor INGEN bliver efterladt på egen hånd. Tempoet tilpasses deltagerne.

237 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page