top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

RE-BOOTCAMP


Så er det nu det går løs! 10. maj – 30. juni

Er du også ved at være Coronatræt? Trænger du til at komme ud og røre dig? Er det tid til at ændre de dårlige vaner? Så har du muligheden nu!

På denne bootcamp kan alle deltage uanset alder, køn og fysisk form. Der vil være generelt fokus på kondition og funktionelt arbejde (styrke, hastighed, balance og delvist smidighed med sekvenser af skiftevis puls og styrke elementer.

På dette 8 ugers træningsforløb træner vi udendørs i alt slags vejr. Vi kommer til at bruge forskellige locations i området.

Lille, intensivt hold med fokus på at have det sjovt samt få gode vaner og glæde ved bevægelse. Det eneste du skal bidrage med, er godt humør 😊 samt praktisk tøj og sko efter vejret og location.Bootcamp-forløbet indeholder:

· 16 x fællestræning i det fri á 55 min. varighed

. Vi træner mandage kl. 18.00 samt onsdage kl. 18.00

. Lukket Facebookgruppe, hvor I kan sparre med hinanden

. 2 x inbodymålinger (start og slut)

. Kostforedrag

. Fællesspisning med kokken Magnus Sonne (fra ”De fem fede kokke”) mandag den 31. maj efter træning (måske Magnus kan lokkes med til at træne også?) Magnus vil fortælle om hans rejse mod en sundere livsstil, ved at medvirke i TV-programmet "De fem fede kokke" og hvad det har haft af betydning for ham.

. Afslutningsmiddag med Magnus Sonne efter den sidste træning, onsdag den 30. juni


Pris pr. person kr. 2.595,00


Instruktører:

Fitnessinstruktør Anita Nielsen samt fysio assistent Frederik Larsen vil tage jer igennem de 8 ugers træning. Anita har mange års erfaring inden for træning og har stor erfaring i at undervise. Frederik er snart færdig som fysioterapeut og har tidligere varetaget nogle af vores bootcamps.


Vigtig information inden du tilmelder dig:

Al træning foregår på eget ansvar.

Din plads er først din, når vi har registreret indbetalingen. Din tilmelding er bindende efter betaling og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Afbryder man som deltager et forløb før dets udløb, bliver betalingen ikke refunderet.


Tilmelding på tlf. 56 14 52 11. Der er 10 pladser, der afsættes efter først-til-mølle princippet. Bootcampen gennemføres v/min. 3 deltagere


Tilmeld dig allerede i dag :-)306 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page