top of page
  • Forfatters billedeA-Fys

UDENDØRS FITNESS ÅBNER

Opdateret: 8. mar. 2021
VI ÅBNER OP UDENDØRS DEN 8/3 Vi åbner snart op for vores super lækre udendørs fitnessområde. I år kan vi tilbyde dig et styrketræningsområde med fuld maskinpakke, hvor du har mulighed for at træne i maskiner - præcis som indenfor. Der kommer ligeledes til at være frivægte samt enkelte cardiomaskiner. Og hele dette område bliver overdækket, så du kan træne i al slags vejr! For at benytte dette område, bedes du tilmelde dig en tid via holdbookingen. Dette er den eneste måde, hvorpå vi kan styre forsamlingsforbuddet. Vores udendørshold starter også op den 8/3. Der vil være plads til 24 deltagere samt én instruktør. Alle hold vil være tilpasset vejr, underlag mm. Så du må ikke forvente de nøjagtig samme hold som du plejer, men du har i det mindste mulighed for at komme i gang igen med at træne :-) Vi kan selvklart ikke have de stille hold udendørs på denne årstid, så det bliver lige nu kun hold med puls og styrke. Holdplanen bliver selvfølgelig løbende tilpasset, så flere forskellige hold kan komme til efterhånden som bliver muligt ift. vejret/temperaturen/restriktioner osv. Fremmøde til både individuel træning og holdtræning, foregår udefra v/receptionsvindue nr. 3.

Du kan allerede nu booke dig på fitnessholdene - book her. AL INDENDØRS fitness er fortsat lukket ned. Du skal derfor komme omklædt og må desværre ikke benytte vores toiletter.

INDOOR BIKE Vi kommer desværre ikke til at starte indoor bike op udenfor. De cykler, som vi har i bikesalen, kan ikke holde til fugten i containeren samt de simpelthen bliver ødelagt af at blive slæbt ind og ud af containeren hele tiden. Baseret på vores erfaringer fra sidste år, må vi desværre udelukke dette. Vi arbejder dog på en stream-løsning til bikerne, så I har mulighed for nogle online-timer. Instruktørerne står og tripper for at komme i gang :-) Vi er selvfølgelig klar med ”live-træning” på cyklerne så snart der bliver åbnet op for denne mulighed i et eller andet omfang. Det kan godt være, at det bliver anderledes i starten, men åbner der sig en mulighed – ja så griber vi den selvfølgelig.


Vi glæder os til at se jer alle - til masser af den gode træning :-)


287 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page