top of page
shutterstock_1710594187_Low.jpg

Ernæring

ERNÆRING

Har du brug for vejledning til kost eller livsstilsforløb, så er vores Ernæringsansvarlige Rasmus, den helt rette. Rasmus vil bl.a. kunne hjælpe dig med: 
 

  • Snacker du for meget i hverdagen? Bryd vanemønstre

  • Kosten i en travl hverdag gøres nemmere

  • Inkorporering af kost til familielivet

  • Overskuelige tiltag til dine behov og mål

  • Kostoptimering 

  • Performance optimering
     

Måske du har behov for et enkelt kostforløb ud fra dine behov? Måske du ønsker et decideret livsstilsforløb, hvor der bliver gået i dybden med dine målsætninger? 

Få en uforpligtende 30 min. samtale med vores Ernæringsansvarlige og hør om dine muligheder.
Send din forespørgsel til mail@a-fys.dk eller kontakt receptionen på tlf. 56 14 52 11.


Kostforløb

Til dig der har brug for at kunne se for dig eller få illustreret mængden af mad over en eller flere dage. Med vores kostforløb vil vi gennemgå dine behov og der vil blive udarbejdet en kostplan der er udregnet til dig og dine data, ud fra en samtale der både berører fødevarer og koststile. 
Dette forløb er inkl. to samtaler á 30 min.

 

Livsstilsforløb

Gennem Livstilsforløbet går vi i dybden med dine målsætninger og lægger en strategisk plan for at nå disse. Du bliver ikke låst fast til en bestemt strategi, men at der skabes et samarbejde ud fra hvordan du er som person, din hverdag og dine mål og præferencer. Du og vores metoder skal gå i hånd og hånd. Det er derfor en dynamisk udvikling hvor du er med til at gøre det realistisk, målbart og forståeligt. 

Der vil blive gennemgået dine behov og sættes perspektiv over de værktøjer du kan tage med videre. Fokus vil blive, at selvom vi arbejder klart efter målsætningerne, så vil der også være plads til forståelse og vidensdeling, som sættes frem med en klar forståelse og balance mellem det teoretiske og praktiske. Det skal være med til at skabe mindre forskrækkede kost holdninger, mere langsigtede løsninger og holdbar livsstil man er glad at være i. 
Dette forløb er inkl. tre samtaler á 30 min.
 

Der er naturligvis altid mulighed for at købe opfølgende eller individuelle samtaler generelt.

Se priser her  

 

Rasmus-3.jpg

Om Rasmus Engelhardt Frie Drewsen:

Mit fokus er at kunne hjælpe og stå for det kostfaglige område, hvor jeg både selv og sammen med resten af personalet vil hjælpe til med, hvordan kosten kan supplere dit mål – om det så er under genoptræning, fysisk træning eller livsstil. 


Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, i toningen sundhedsfremme og dietik. Derudover har jeg erfaringer blandt selv gennem flere år i eliteidræt som atlet selv, på landsholdet og som ungdomstræner igennem Team Danmark, samt været tilknyttet Brøndby Masterclass hvor jeg har stået for kost formidling og vejledning af nogle af landets største talenter og unge elite udøvere.

Min tilgang til hele kostområdet, er baseret på en stor interesse i hvordan kosten og dennes sammensætning kan påvirke os. Om det handler om at have det godt i hverdagen, klare arbejdes udfordringer, nå træningsmæssige mål eller forberede kroppen til en vigtig kamp og optimering. 

Den største passion for mig ligger i formidling og vidensdeling med folk. At kunne hjælpe nogle med at nå deres mål eller blive gladere for det de gør, er det der driver mig. Og det at kunne dele ud af den viden og erfaring jeg har gjort mig, tilrettelagt for den enkelte person og deres behov, er det jeg elsker mest ved dette fag – om det så er for grupper ved en tavle eller for en enkelt privat. 

bottom of page