top of page

MASSAGE

Vi tilbyder både sports- og velværemassage.

 

Velværemassage til dig, som gerne vil forkæles eller forkæle en, som du holder af. Velværemassage er den perfekte måde til at stresse af på og få genopladet batterierne.  Hvis du har et stillesiddende arbejde, kan du hurtigt få muskelspændinger i skuldre, nakke og ryg. En massagebehandling øger blodcirkulationen, så muskelvævet får tilført nyt ilt, og affaldsstofferne transporteres væk.

Sportsmassage - skal din krop fungere optimalt, så er sportsmassage det helt rigtige. Her kan du få en gennemgående behandling af et specifikt problem eller af hele kroppen. Alle sportsfolk på højt niveau, benytter sig af massage for at restituere så hurtigt som muligt. Det kan også hjælpe dig.

Massagen udføres af vores massører eller af vores Fysio-assistenter. Fysio-assistenter er fysioterapeut-studerende, som er i fuld gang med deres uddannelse. Når de bliver ansat, har de alle gennemført massageuddannelsen, så de er helt opdateret med alle teknikker og metoder.

Massage har en lang række positive virkninger på kroppen.  Regelmæssig massage kan bl.a. løsne op for stive muskler. Når blodcirkulationen bliver stimuleret kan det lette smerter fra for eksempel sportsskader, hovedpine og gigt, hvilket kan reducere forbruget af smertestillende medicin.

Massage kan have en positiv effekt på blodtrykket.

Når det kommer til at bekæmpe stress, angst og depression kan en jævnlig massage også have en effekt.

Fordi massage kan mindske niveauet af stresshormoner, der kan have en negativ indflydelse på immunforsvaret, har massage også en positiv effekt på immunforsvaret.

bottom of page